5.08.2007 г., 21:07 ч.

ТЪГА 

  Поезия
419 0 2
               
                           ТЪГА

        КИТАРИ  НЕЖНО  ПЕЯТ, ЗВУЧАТ,
        СЪРЦАТА ЧОВЕШКИ  ВЪЛНУВАТ.
        МИГОВЕ    БУДЯТ  В  ДУШАТА -
        И  МИСЪЛ, И МЪКА  БУШУВАТ...

        ЧУВСТВА  ЛИ  ДУШАТА  ТЕРЗАЯТ
         И  МУЗИКА ТУК  НЕЖНА  ЗВУЧИ,
         СЪЛЗИТЕ  НЕМИРНИ  НЕ  ТРАЯТ
         И  ГАЛЯТ  В ТЪМАТА   ОЧИ...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??