11.09.2008 г., 23:00 ч.

Тъгата... 

  Поезия
573 0 1

Ела, вечеряй с мен и с тъгата,

че тя е дружка вярна несъмнено.

Ела, ще се погрижа блестящо за "храната".

А ти - "пиенето" да е неограничено.


Щом тъгата опознаеш - я заобичваш.

Тя умело композира в тишината,

с нея ли съм – мълчаливосгушена притихвам

и спокойствието залива ми душата.

 

И когато хоризонтът - слънцето погълне.

И тъгата стане властващата слабост.

Едва ли ще ти се прииска да тръгнеш

към измамната, маскирана с усмивки радост.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • не мога да разбера как нямаш коментари!!! страхотен стил имащ, Нели! много ми харесва!
Предложения
: ??:??