12.09.2007 г., 22:35 ч.

Тъгата,моята обреченост! 

  Поезия
572 0 22

    Много благодаря на lunna_sianka,без която нямаше да се справя!!!


И в днешния ден,
тъгата ме пристяга.
Души ме в своята прегръдка
и така, през гърдите ме стяга.
Дори и ти не можеш да ми помогнеш,
да срежеш обръча току-така.
Ти си мой герой, но ще бъде трудно,
да ме изкопчиш от нея -
не ще е лесно това.
Изглежда съм обречена
да сея и изпитвам тъга.
Но ти не ме напускай,
целуни ме, не ме оставяй сама.
Аз съм страхлива и нежна,
с романтични и странни мечти.
Сърцето ми от болка пулсира,
силно бие и боли.
Аз ще се пречистя, ще изстрадам
всяка своя вина.
Моля се горещо и вярвам:
ще ми се усмихне моята съдба.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??