Тъгуваш ли
по скалните
пътеки
на реките -
пролетно преяли
с калните
завети
на водите?
Тъгуваш ли
по семенните
вопли
на дъжда -
безсрамно
впили
нокти
в Есента?
Тъгуваш ли
по птиците,
раздрали
тъмното?
Робуваш ли
на мислите,
замряли
в утрото...
***
Недей -
сама е тишината!
29.02.08
Пловдив
© Бехрин Всички права запазени
тъмнее тя и тихо пуска корени,
цъфти със плодове на самотата,
пие от сълзите ти отронени...
СТРАХОТНО Е БЕТИ!!!!