5.10.2006 г., 21:41 ч.

Тъжна луна 

  Поезия
1006 0 9

Тъгува луната самотна и бледа -
няма другар тя във нощта.
Само звездите студени проблясват.
Студени и горди, но в тишина...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??