11.12.2009 г., 10:11 ч.

Тъжна утринна песен 

  Поезия
382 0 5

 

Към един,  един и половина,

жаждата ми като попремина,

ме прихвана адски глад

и ярък яд,

същински ад -

ни песни, ни бамбини,

нито стих, останал за из път.

Ама утре като стана,

вкъщи кат се прибера,

почвам всичко отначало

и на черно, и на бяло

ще докажа, че съм мъж!

 

Така било е...

неведнъж...

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??