11.04.2006 г., 1:58 ч.

тъмна празнина 

  Поезия
596 0 2
усмихнах се,
засилих се,
и скочих,
летя,летя
като птица над поля,
нопадам на тази твърда земя,
като птицата,
летяща над поля,
само че сега,
без крила.
и няма смях,
и няма страх,
и няма прах,
всичко изчезна с един замах,
в тунела мрачен влезнах,
седнах и заплаках,
тук няма светлина,
както бога обеща,
само зловеща тишина
ме обгръща
в тази тъмна празнина.

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??