6.02.2007 г., 20:19 ч.

Тъмни нощи 

  Поезия
1295 0 3
Тъжно ти към мен поглеждаш,
в спомените ме отвеждаш,
но е  късно вече, зная.

Не рискувай с мене, мила,
други пътища ще има,
стига ми, че те обичам

Нощите без теб са дълги,
нощите без теб са пусти,
затова, че ме разбираш,
затова, че си отиваш

Обърни се, погледни, 
времето без теб боли.
Как, кажи ми,  да живея?
Как отново да копнея?

Ти не искай да забравя
любов една не се повтаря,
но ми стига, че те имам

В теб сърцето ми
остава за теб да бие
щом те няма
и те иска лудо само.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно!
    За момиче си го писал нали
  • По нататък ще има и други красива стихове.Радвам се че вие харесала
  • "Ти не искай да забравя любов една не се повтаря,но ми стига, че те имам"-този стих ми хареса много Продължавай да пишеш
Предложения
: ??:??