Живей и бъди щастлив...
Виж как Слънцето грее.
Усмихни се и знай, макар труден...
животът е твой с помощта на Бога.
Всяко зло идва от хора близки до теб.
Предават те, защото завиждат...
че си добър човек, болка, тъга!?
Близките най лесно те вкарват в лъжа.
А как да постъпиш, о, Боже, боли...
вярвал си само в лъжи.
Сълзи, отчаяние, болка, кърви...
сърцето вече не вярва, тъмнина.
© Ангел Всички права запазени
"Всяко зло идва от хора близки до теб.
Предават те, защото завиждат...
че си добър човек, болка, тъга!?
Близките най-лесно те вкарват в лъжа."
Прозрял си горчивата истина, къде е коренът на предателството - в ближните. Защото от тях е невъзможно да се опазим.
П.П. Благодаря ти, че подкрепяш скромното ми творчество. Светли празници!