3.08.2008 г., 8:00 ч.

Търси ме 

  Поезия
763 0 4
Търси ме...
в песента на птиците
в гората
или в спокойствието
на тишината...

Търси ме...
в урагана, вилнеещ
навън
или в онзи приказен
сън...

Търси ме...
в падналата искряща
роса
или в гласа на щурчето
в нощта...

Търси ме...
в пясъчния бряг
на морето
или в звездите високо
в небето...

Търси ме...
на двора в детската
игра
или в горчивата
тъга...

Търси ме...
нейде във фантазията
и мечтите
или на влюбените в
душите...

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??