28.03.2007 г., 22:45 ч.

Търся те 

  Поезия
713 0 3
 
И върти се Земята,
и светът се върти,
само тебе не срещам
и твойте мили очи!

Срещах принцове разни
и герои от приказки,
и магьосници срещах
но не и тебе, уви!

И не зная къде си,
в кой ли свят ще си с мен?
Аз ли бавно те гоня,
ти ли бързо вървиш?

И кога ще се стигнем
в този бърз кръговрат.
Искам ,,Теб'' да намеря
с главна буква ,,Човек''!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??