5.09.2015 г., 21:19 ч.

Търся те 

  Поезия
563 0 4


Търся те

И ето още един празен ден
поглеждам в нашата снимка,
без теб животът е абсурден,
чувствам се сякаш хванат в примка.
Търся те под дърво и камък,
но сам съм - няма те! Няма те!
В сърцето ми няма повече пламък,
болен съм - няма те! Няма те!
Продължавам да търся - без успех,
как ще живея без теб, ех!?

Търся те
в сълзите си,
в мечтите си,
всеки ден.
Търся те -
защо не си до мен?
О, търся те
в душата си,
в сърцето си,
всеки ден.
Търся те -
защо не си до мен?
Търся те
О, търся те!
Всеки ден!
Защо не си до мен?

И идва нов ден, но без надежда,
без капка надежда да те видя
и от това боли,боли и изцежда,
съжалявам,не исках да те обидя!
Сълза след сълза продължавам да търся,
иска ми се от тази мечта да се отърся,
но сърцето иска каквото иска,
а душата писка ли писка.

Търся те
в сълзите си,
в мечтите си,
всеки ден.
Търся те -
защо не си до мен?
О, търся те
в душата си,
в сърцето си,
всеки ден.
Търся те -
защо не си до мен?
Търся те
О, търся те!
Всеки ден!
Защо не си до мен?

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Рокът ми е в душата и сърцето и за Пайнер никога не ще пиша.Не вярвам да е толкова добро :D Още се ориентирам дали въобще ставам за поет/писател :D Лека вечер
  • Ачо защо не започнеш да пишеш песни, добре ти се получават, даже отлично. Може също така и на тези от Пайнер, защото са безсмислени! Поздравления и лека вечер!
  • Права си :D И май ще почвам уроци по китара,че като не мога да пея поне да мога да си направя мелодията :D
  • Това да не си го писал за текст на песен?
    Така звучи
Предложения
: ??:??