14.08.2006 г., 23:00 ч.

Убита любов 

  Поезия
880 0 3

Ти виждал ли си как умира птица?
Изгаря бързо пламъкът горещ...
Изплашена,но болката отрича,
предава се...и гасне като свещ...

В последните си мигове тя шепне,
но умира бавно даже нежността...
Уби я ти!Дори и не потрепна!
Забравил бе,че птицата е Любовта!...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??