Безгласно душата проплака,
прикрила в усмивка скръбта,
тя толкова дълго те чака,
кога те изгуби, сама не разбра..
Игри със съдбата,
игри за големи деца,
които сами си намират белята,
а после - виновна била Тя!
Виновен е изборът грешен,
кога драматичен, кога смешен,
товарейки другите с наш'те вини -
убиваме с нежност любов и мечти...
© П Антонова Всички права запазени