3.04.2005 г., 21:38 ч.

Убиваш ме! 

  Поезия
824 0 2

Знам, че трябва да спра,
но после как ще мога да
продължа.....напред....?
Полудявам като си мисля
за теб.............за нас.....!
И разбирам,че смисъл няма
да останем двама!
Но спра ли до тук
ще умра от студ..
Прости ми,че аз-горката
си продадох душата
на Сатаната!!!
Знам ще повехна,
ще тъжа,
ще страдам,
но любовта е за двама-
а не за трима!
Съжалявам за лъжите,
знам,че ти убивам мечтите
и прости ми и за сълзите!
Признавам си,че аз-
грешницата от Ада-
за мен прошка няма!!!
Искам да съм с теб,разбери ме,
но съвестта ми не позволява-
тя ври и кипи!!!
Съжали ме.....
Не ме мъчи....
И ме остави...
Макар да знам че ти
не заслужаваш това,
ми иде да взема ножа....
и да.............умра!!!!

© Кристина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??