16.01.2020 г., 10:58 ч.

Училище 

  Поезия
931 0 2

Училище мое любимо,

училище пълно с мечти,

място безкрайно щастливо,

място с учители добри!

 

С химикал и тетрадка в ръка,

пълни с надежда една,

урока интересен да научим

и в живота труден да сполучим.

 

Израснаха с теб специалисти,

отлични програмисти.

Макар понякога и непослушни,

винаги сме добродушни.

 

Училище мое любимо,

училище пълно с мечти,

място безкрайно щастливо,

място с учители добри!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??