18.01.2007 г., 22:56 ч.

Умирам (песен) 

  Поезия
625 0 2

Умирам (песен)

Умирам без въздух,

умирам без свобода,

не видяла и слънце,

не видяла и лъч от луна.

Умирам бавно,

няма кой да ми дари

кръв от своето тяло

и нов живот да ми подари.

Дай ми кръв от твойта кръв,

дай ми плът от твойта плът,

за да мога в теб да се заричам.

Дай ми кръв ,за да живея,

дай ми плът ,за да пея,

че много аз те обичам.

Умирам сaмичка,

умирам без капка свобода,

не видяла и ден,

не видяла дори и нощта.

Умирам бавно,

умирам и плача сега.

Времето минава

и няма връщане назад.

 

ДАРЯВАЙТЕ КРЪВ ,ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ НА ХОРАТА В БЕДА!СПАСЕТЕ ГИ !

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??