Уморих се да пиша есета по теми.
Омръзна ми, наистина вече.
Не всичко в живота са глупави схеми.
Нещата простират се много по-надалече.
Писна ми да зубря тези теореми.
И аксиоми, формули и теория.
Имам си и други собствени проблеми,
но имам нужда и от лична територия.
И казвам ви, дори за сън не ми остава време.
Ужасно спи ми се, не мога в това да споря.
Този седми клас оказа се ужасно бреме,
но обещавам ви - накрая всички изпити и тестове
ще мога да преборя...
февруари 2007
© Неда Всички права запазени