5.01.2017 г., 0:34 ч.

Уморих се 

  Поезия » Гражданска
270 1 4

Уморих се от лъжливи идоли.

Уморих се от истински лъжи...

Уморих се да се преструвам,

че никак, не ме боли.

Докога на лъжата път ще правим?

Докога на страхът...? Ще се клоним.

Нима не сме тез дето, гласа си

дадохме... !? На тях.

На грешните... А те отнеха ни света.

Уморих се... От лъжовни идоли...

Уморих се от преструвки и игри.

Не искам повече да страдам.

Затуй ви моля – стига с тез игри.

Уморих се!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??