7.08.2006 г., 8:05 ч.

"УНИКАЛЕН" 

  Поезия
845 0 5
"Уникален"

Колко хора ти се радват,
"нежна, превъзнесена душа",
а не виждат - грубиян си -
от петите...хм...до носа.
Вирнат той е без опора,
а оценка нула ще ти дам,
с извинение към много хора,
обърни се ти, удавен в срам!



Чар, 06.08.06......подметнато

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??