9.04.2007 г., 19:40 ч.

Усещане 

  Поезия
564 0 0
 Мила песничка виждам в твоите очи,
 сладка мечта чувам в твоите мисли,
 нежна ласка усещам в твоите коси,
 
 ураганен вятър срещам по твоята кожа,
 бесни вълни играят по твоите устни,
 светкавици пуска сърцето,
 
 но аз знам -
     всичко е от любов,
                затова съм там...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??