17.12.2008 г., 7:45 ч.

Усещане 

  Поезия
706 0 1

Усещам те, когато нощите ми са самотни,

когато тялото ми тръпне, искам да си

късче топлина.

Когато жажда ме измъчва, изпивам

твойте сълзи и пак оставам жадна.

Когато дъх не ми остава, взимам

част от твоето дихание.

Когато мракът ме покрива,

запалваш мъничка искра.

Копнея винаги от теб да получавам...

И аз за тебе  винаги ще дам...

 

© Веселина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??