11.12.2007 г., 20:15 ч.

Усмихнати вълни 

  Поезия » Любовна
805 0 7




Усмихнати вълни жадно се забиват

в позлатени брегове...

Усмихнати вълни пеят омайна песен,
песен възкръснала безгрижността...
Усмихнати вълни озаряват моя тъжен ден,
там край блестящото море...
Събирам с плахи стъпки сълзите му кристални,
малки капки освежават бялата ми кожа...
Седя сама на брега безлюден,
там, където ти ме люби
със страст пламтяща,
там, където ние бяхме
вечните сърца крилати...
Усмихнати вълни се забиват с мощ
в моята душа...
Усмихнати вълни връщат спомена...
... миг с аромат на любовен опиат...
Всяка мъничка секунда, посветена на твоя свят,
е монета златна в моята длан...
Усмихната съм дори сега,

когато съм сама,
ти недей се тревожи...
Вълните ме приспиват
с нежния си глас...

 

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??