УСМИХНИ СЕ
Когато сутрин се събудиш,
с усмивка зората срещни,
измий си очите с росата
и с бодра крачка тръгни.
Усмихвай се винаги, даже
когато очите сълзят,
когато сърцето те стяга,
когато от удар боли.
И аз със усмивка широка,
те каня засмей се с мен.
Загърбил грижи и мъка,
с усмивка посрещай новия ден!
© Звезделина Василева Всички права запазени