21.01.2008 г., 14:47 ч.

Усмихни се, моя Любов! 

  Поезия
1167 0 10

Усмихни ми се, моя любов…

Разбери, че още те обичам…

Дари ми нужната капка живот,

чуй гласът ми… аз се вричам!

 

 

Усмихни ми се, моя любов,

целуни ме нежно с твоите устни-шоколад…

И когато решиш, че си готов,

кажи: “Обичам те…”

 

 

Усмихни ми се, моя любов,

улови ме с ръцете ти…

Под небето звезден дъжд, като зов,

да се рони в сърцето ти!

 

 

Усмихни ми се като преди…

Не, не! Като СЕГА!

Остани с усмивка ЗАВИНАГИ,

Повтаряй ми: “Ще бъдем заедно…

Дори след ЛЮБОВТА!”

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??