21.12.2017 г., 17:53 ч.

Усмихвайте се 

  Поезия » Гражданска
350 1 8

Усмихвайте се
Тишина, мелодия тиха
и струната на душата запява
и преминава всичко във филмова лента.
Доброто наднича в единият ъгъл на живота,
злото разперило ръце задъхва се от злоба.
Ширнали се думи и хубави и тъжни.
протегнете топли ръце, Коледа е
радостта търси да докосне човека
и фоервергите остават незабелязани
трепета гали душите и повтаря.
Обичай те, живота обича и вас
надменният сложил ръце в джобове
шумоли преобръщайки парите си.
Не става дума за това, а за сърцата
на хиляди хора, чакайки радостта.
Живейте, мечтай те, обичайте хора
лъчите на слънцето ще огреят и вас.
Усмихвай те се, Коледа вече е тук.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??