30.09.2007 г., 13:30 ч.

Усмивка 

  Поезия
763 0 3
Усмивка
Живота е низ от усмивки с много радост и много тъга.
Усмихна ли се и ... нещо все се обърква...
Поемам риска, все пак и усмивката грейна,
отсреща като огледало отговори ми друго лице,
продължавам, не спирам и .... надеждата разтуптя моето сърце.
Подавам ръка, отсреща подаде ми друг, породи се нещо...
засмивам се бързо с глас, сълзи, напират в очите ми...
Какво ли ме чака? Усмихвам се с много радост и много тъга.

© Дида Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??