29.01.2009 г., 23:33 ч.

Усмивка за ново начало 

  Поезия
751 0 1
От сън се събуди, от тъмното излез
и на утрото се усмихни с финес.
Нека усмивката ти придобие превес
и мъките ти да изостави след днес.

Усмихни се! Днес не е като преди.
Преди време на този ден ти се роди.
С невинноста си денят ще те плени
и  мигом с красотата си ще те прероди.

От новото начало имаш пратка,
приятел вечно даващ ти прегръдка.
Ето дойде и времето за снимка.
Засмей се и блесни с усмивка.

 

 

Честит рожден ден, Даре. :)

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубав подарък за рождения ден! усмихна ме
Предложения
: ??:??