19.07.2019 г., 15:43 ч.

Усмивката в гласа ти 

  Поезия » Любовна
539 1 0

Как да открадна усмивката в гласа ти?
Тогава, когато знаем, че не става,
че опитите да подишам от дъха ти
отново, нещо не ги разрешава?

 

Когато за другият път обещаваме,
без да знаем колко години
ще минат, преди отново да си даваме.
Или по-скоро грабейки да взимаме.

 

Как да открадна онази ти мисъл,
че въпреки времето и океаните,
и любовите, в които се вписахме,
желание за мен ще ти остане?

 

Усмихни се пак, когато е невъзможно,
пет секунди от гласа си подари
на моето сърце. Да, твърде е сложно.
Но не ни спира да се искаме, нали?

 

 

12.07.2019г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??