Ще ти грабна покебола
и ще го захвърля в дива ярост
по главата ти превита.
О, не чакай капка жалост!
Пикачу, Зобат и Райчо -
цялата ти идиотска клика
ще измъкна вън обратно,
за да гледам как те рита.
Ах ти, безчовечен,
изверг гаден, ти, хтоничен!
Да натъпчеш Балбазор
в покебол микроскопичен.
То било човещина!
Подъл, алчен монопол.
Феодалски да натъпчеш съществата
само щото catch 'em all.
Връщай се и се прибирай!
Тъп бъди, но у дома!
Стига вече покемони,
вземи си хвани жена!
© Sam Will Всички права запазени