1.07.2007 г., 12:49 ч.

Утре 

  Поезия
928 0 4
Станах!! Моят Господ ми  каза:
"Не се предавай!
Бъди си такава -
не ми изневерявай!
Цени красотата!
И утре прощавай!
Аз дал съм ти сили -
не ги пропилявай,
в утрото светло
не се съмнявай!"

© Мариета Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??