5.10.2014 г., 20:51 ч.

Утро 

  Поезия
401 0 0

... И тук, където приказката на "днес" завършва,

там прелестите най-велики ще те приспят,

и там, където нечий живот като клон се прекършва,

ще заспи денят и към сън всички ще вървят.

 

Ала знай, че утро ново ще настъпи там,

ден прекрасен и като всичко необикновен и бял,

клонът, що строшен падна в бездната от плам,

отново да се възроди и сред величие да застане цял...

© Милен Момчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??