16.07.2008 г., 9:54 ч.

Утро 

  Поезия » Пейзажна
749 0 7

Утро

 

Виж, утрото идва

с букет от сияйни лъчи.

С тях слънцето,

пръв наш приятел,

изгрява над всички души.

 

И ето ги, всички пробуждат се,

усетили трепетен зов,

че утрото ново начало е,

начало на нов, свят живот.

 

То светъл лъч на надежда е,

за бъдеще, пълно с любов.

Където няма място за зло,

където място има само за Бог.

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??