2.06.2007 г., 10:38 ч.

Утро 

  Поезия
556 0 3
Утро

Звуци от прекрасна песен,
някъде изпята, бавно галят.
Гледам как през процеп тесен
слънчеви лъчи росата палят.

Червени рози са окъпани в сълзи
от утрото на този светъл ден.
Ухание вълшебно наоколо пълзи.
Вятърът се гали нежно в мен.

Този аромат е сякаш твоя
и твоята милувка сладка.
А дъхът горещ е сякаш моя
и бяга по кожата ти гладка.

© Румяна Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??