11.03.2006 г., 21:32 ч.

утро 

  Поезия
643 0 0
На сън Път ме мами,
но в ранната утрин
докосвам ръката ти силна,
до рамото си дъхът ти усещам,
долавям пулса влюбен на сърцето,
копняло с моето сърце да се слее.
Леко потръпвам...
Целувката, търсена дълго,
за "Добро утро"
нежно ме буди
и телата жаждата
утоляват...
Душите в Ефира
тишината споделят,
блаженно,
обвити
в сияйна енергия.
Пътят реален е вече.
Самотата загърбена
другаде подслон дири.
В синьото утро
плодът на
Благословена Любов
заченат е...

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??