10.05.2023 г., 7:34 ч.

Утро в България 

  Поезия
256 1 2

За какво си мислиш, сърце, когато очите отворя?

А, вие, очи, когато със слънцето заговоря?

Ах, вие бедни уши! Какво да направя, когато ТВ-то говори?

Да не чувате как света се руши, а човекът с истината спори?

Утро е! Че го виждам благодаря на Бога!

Но, горчилката в устата, да изчистя не мога!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??