7.11.2011 г., 8:38 ч.  

Уволнение 

  Поезия » Гражданска
446 0 0

Железничари български ще съкращават

без хич да се съобразяват,

че ще оставят хора гладни.

Туй ще правят мутри за пари жадни.

 

Бойко, пак се ти изложи,

без да спазваш правилата Божи -

да обичаш своя ближен,

но тъй е като си безкнижен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??