23.07.2023 г., 7:25 ч.

В долината на детството 

  Поезия
131 0 0

           

  В долината на детството

 

В долината на детството скъпо,

там, където изгряват слънца,

в чистотата на утро красиво

всяко чувство донася мечта.

 

Там е тая прекрасна усмивка,

от която се ражда деня.

Тя е мила и толкова нежна

като обич, любов, доброта.

 

Ще се върна за нея след време,

ще си спомня за всичко това.

Зная споменът няма да вземе

този порив от светла тъга.

 

В долината на детството скъпо,

там, където изгряват слънца,

аз отново откривам щастливо

всяко чувство, донесло мечта.

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??