Ти, ти, ти
ти, ти, ти
ти, ти, ти,
моя любов
Ти, ти, ти
ти, ти, ти
ти, ти, ти
грешна любов
Инстаграм ни събира,
инстаграм ни дели.
Колко нощи въздишам
по тези дръзки очи.
Ти изглеждаш наперен,
доста здрав и корав.
Ще ми бъдеш ли верен?
Мой любим Светослав.
Инстаграм ни събира,
инстаграм ни дели.
Колко нощи аз лайквам
твоите снимки, нали?
Ти ми пращаш усмивки,
аз изпадам в екстаз.
и усещам искрици
да хвърчат между нас.
"Тъй е само в инстаграма"-
казват всички, но грешат.
Също- че се вкарвам в драма,
с тоя нереален свят. (2)
Ти, ти, ти
ти, ти, ти
ти, ти, ти,
моя любов
Ти, ти, ти
ти, ти, ти
ти, ти, ти
грешна любов
Ех...изглежда познаха,
ти си долен кретен.
Всички маски паднàха ,
а уж беше ерген.
И не искам да виждам
твоите мръсни очи....
ей сега те блокирам
най-добре изчезни.
"Тъй е само в инстаграма"-
казват всички, но грешат.
Също- че се вкарвам в драма,
с тоя нереален свят. (2)
https://www.youtube.com/watch?v=GtxXpnfvKFI&list=RDMMGtxXpnfvKFI&start_radio=1
Доста се притеснявах да споделя това. Не знаех как ще се приеме - дали като боза, или като билков чай. Може би някоя енергийна напитка. 🙂 Радвам се, че виждам усмивки. И внимавайте с Инстаграма да не стане драма 🙂