25.02.2012 г., 2:26 ч.

В карето 

  Поезия » Хумористична
552 0 1

 

 

В карето сме петима,
но липсва русо, (плавото), уви...
Един записва резултата,
той също е брюнет...
Отсреща са... капо,
при контра,
казана не толкова на ред.
Така позната е играта,
а и в живота сякаш не върви.
Но не, във любовта сме други,
повтаряме един и същ рефрен,
кълнем се, верни сме като съпруги,
но искаме да сме свободни,
премахнали и тоз ярем...
от спътниците благородни
навреме да се отървем...
 
О, ако имаше блондинки,
какъв прекрасен занаят...
признание за секс машинки,
те не поглеждат никога назад?!
Но те са явно на купон -
вакханки сякаш преродени,
подвластни вкуп на Аполон...
от Дионис са упоени.
А тези, чернокосите, какви са -
самотничките в пътя си нерад.
Съдбата отреди им и ориса
на белот в карето да се съберат...
 
 
предизвикано от Съли (и Dr Quin)
30.11.2010г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихотворението е тук, за да ми напомни днес /26.02//позабавих се малко/ да те помоля да ми простиш, въпреки че те смятах, но не дълго време, за нахален и дързък к... ... Какво не правим в младостта си ... Както да помоля за същото човека, който написа "Рожденият ден на един шут", спомняш си ..."Цигарите ..." , неволно и заради мен попаднал в полезрението ти...
Предложения
: ??:??