1.06.2020 г., 3:29 ч.

В края на май 

  Поезия » Гражданска
691 0 0

В края на май

 

И в края на май отново вали,
нека да бъде така и през юни!
Да изчисти земята от прах и мъгли,
които застават до нас, помежду ни.

 

И тази свежест в дъждовните капки,
да събужда чувства, усмивки да носи.
И споделените мигове, дори да са кратки,
да са просто любов, без тъга и въпроси.

 

Явор Перфанов
30.05.2020 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??