4.11.2006 г., 12:23 ч.

В мечтите си 

  Поезия
658 0 6

В мечтите си те виждам още тук,
до мен си и сме толкова щастливи.
Обичаме се както никой друг
покрай нас минават хора завистливи..

В мечтите си докосвам топлото ти тяло,
в което аз намирах закрила и покой.
Ти тихо стенеш от желание голямо
да не спирам като нощния порой..

В мечтите си целувам твойте устни,
същите  с които се закле
че няма никога да ме напуснеш
дори страстта ни да умре..

Но тез мечти пронизват ми сърцето
дори да се усмихвам през сълзи..
Защото всичко между нас е само спомен,
и няма никога да бъдем пак сами...


© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??