13.01.2023 г., 15:48 ч.

В мен не дишаш… 

  Поезия » Любовна
236 0 0

За друг не казваш ти. И той

сега те лъже най-добре от всички.

В коя звезда блестиш? С развой,

у който тъй инфарктно в мен не дишаш.

 

За друг си жива днес. И пак

на глас шептиш в съня си град и име.

Но ти се раждаш с вест. От знак

за сто предишни смърти в мен с години.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??