В мислите ми си
Виждам те в мечтите си на мъж,
мисля колко си прекрасна
и някак неусетно, изведнъж,
силите ми връщат се обратно!
Любов ли е, не зная точно!
Има хиляди "Защо?"!
Те обаче от умът ми идат,
единствена си знам, тогаз мълчат!
Мисля те!
И виждам надалеко с теб!
Страст и нежност ме обливат!
Истина е чувството за нас!
© Добромир Иванов Всички права запазени