1.05.2011 г., 10:52 ч.

В неведение 

  Поезия
501 0 0

Иска ми се да знам какво да чувствам

и да разбера какво да правя...

Искам да престана да се лутам в мислите си

и да те забравя...

Но спри дотук!

Не смей се доверява!

Днес едно говоря,

а утре видя ли те, ще забравя!

Само за последно ще ти кажа

„смехът” ти не помага – наранява,

а мен превръща в глупава и овехтяла...

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??