Афиш,реклама,очакване...оперета голяма.
Билетите вече изкупени от елита закупени.
Но дилари в мрака предлагат,билети
за вип места,и магия ,даже ти плащат...
да седиш до края на измамна игра.
Сладост предлагат,локуми разтягат,
усмивки за селфи даже предлагат!?
Есен е и мъглите студени лесно
попарват мечтите ни бедни.
Някой каза а сега на къде?
И глас се чу изходът там е,върви и мълчи.
Тишина ,оперетата свърши
без правила пак сме си същите.
© Ангел Всички права запазени
Припомни ми заглавието на един стар филм, който все още е актуален - "Прелъстена и изоставена"!
Поздравление за точния, правдив и оригинален стих!