20.01.2024 г., 8:59 ч.

В очакване на приказния принц 

  Поезия » Пародии
280 0 3


Той метафорично
и поднесе своето сърце,
а тя анатомично
собственоръчно си го взе.

Облече си готварската престилка,
отвори старо вино от добра реколта,
сложи го в тигана стар със тайна билка,
а за десерта пък се спря на торта...

И тъй приключила със любовта поредна
замисли се, как принца да открие -
Окото и роди сълза безценна
преди в сърцето... зъбите да впие...

Горката тя, седи сега и плаче -
И този от живота й си тръгна...
Реши за нервите разбити да изпие хапче,
надигна се... и сито пръдна...

19.01.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ха, не бях видел бре, Петре 🤣
    Мерсаж 😜
  • Ми то няма ни звездички, ни любими ни коментари? От мен само една метана имаш. 🤣
  • Благомерсаж на "сички сложили ми го в Любими, за звездичките, за коментарите и като цяло, за 'сичко, за куето тук са правят метани 🤣🙃🤣
Предложения
: ??:??