27.07.2010 г., 19:08 ч.

В очакване за дъжд от добро 

  Поезия
1090 0 2

В очакване за дъжд от добро

Копнеж зад мъглата да има надежда,
различна от болката в наш'те души.
в стремежа за среща с добрата одежда...
Проклинам съдбата!!! Сърцето боли.

© Михаил Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??