14.02.2015 г., 22:04 ч.

В прегръдката ти 

  Поезия
369 0 0
В прегръдката ти се изгубих,
потънах в нежна топлина...
Усещах само до полуда
как бият нашите сърца.
В ръцете ти се сгуших силни,
не чувствах студ, не чувствах страх.
Очи затворих, и без сили
във тебе свита отмалях...
Дъхът ти с обич ме обгърна,
погали моята коса...
Сърцето ти при мен се върна,
стаи се в моята душа.
Сълза отпи от моя поглед,
светът остана между нас...
Прекрасен беше този полет
само за миг или за час...
В прегръдката ти се намерих 
открих и себе си сега...
усетих твоята закрила,
във  ласките... и любовта.
 

© Андреана андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??