17.06.2007 г., 23:19 ч.

в сезон 

  Поезия
538 0 6
 

Намеси се в моя живот,

намеси се в мойта съдба,

предложи ми свойта любов,

пожела ме за своя жена.


Застана пред мойто лице,

погали ме нежно с ръка,

прие ме със цяло сърце -

отдадох ти мойта душа.


Дали ти или аз съм виновна,

или подходящ бе сезона?

Казахме думи прибързани -

вече сме двамата свързани.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??